ELS NOSTRES CLIENTS

"Ya hace algunos años que trabajo con Riba Grup y estoy muy contenta, pues es una empresa muy seria y cumplidora."

Andrea Coquette

"A Barbany Art fa ja deu anys que compartim relació laboral amb Riba Grup. Col·laborant junts durant aquests anys hem aconseguit resultats més que satisfactoris i, gràcies a la presència de fotodepilació al nostre centre, ser reconeguts a escala professional i per l’eficàcia notòria dintre del nostre sector. No tan sols estem enterament satisfets del seu servei, sinó que, a més, esperem que en temps pròxims puguem seguir com fins ara treballant junts i assolir els objectius plegats. Gràcies RIBA!"

Laura Barbany

"Estem molt satisfets de poder oferir al nostre centre d'estètica i teràpies naturals D9 Àgora, els serveis d'IPL Riba. Obtenim excel·lents resultats i comptem amb el seu suport professional en tot moment. Salutacions..."

Ana Fernández

ÚLTIMES NOTÍCIES

Quin és el millor tractament per depilar?

Trobem moltes variables que ens decantarien cap a un o altre tractament: el tipus de pell, el tipus de pèl, la localització anatòmica del pèl, el sexe del client, el nivell hormonal.....

La fotodepilació o IPL (llum polsada intensa) fa servir l'energia lluminosa per destruir el folícul pilos. Es basa en que el pèl absorveix l'energia lluminosa i sent aquest de color fosc s'escalfa fins a destruir-se (es crema).

Parella per servei fotodepilació

La fotodepilació no només aporta un benefici estètic, els beneficis mèdics i psicològics són molt importants. S'ha demostrat molt beneficiosa per a totes aquelles persones a qui se’ls inflamen amb facilitat els fol.licles, ja sigui de manera superficial o profunda. Per altra banda, els beneficis psicològics són també molt valorats, pel que fa a l'augment de la seguretat i l'autoestima.

Les màquines que trobem al mercat, procuren que l'energia sigui capturada per el pèl i amb molta menys incidencia per la resta de la pell. En general podriem dir que potser més eficaç que la depilació làser, sobretot quant la pell es del tipus II,III,IV (escala de Fitzerpatrik).

L’Any 2000 la FDA d'EEUU va aprobar la fotodepilació com una tecnologia vàlida per l'eliminació del pèl i per el tractament en persones de raça fosca.

La ventatja principal es la seva versitilitat, doncs ens permet tractar més tipus de pell i de pèls. L'inconvenient es que necesita profesionals qualificats i especialitzats; doncs la pell es pot irritar amb facilitat i si no es sap controlar la radiació lluminosa.

 
Promoció Depilació IPL home, espatlles i omòplats per 68€ primera sessió
Promoció Depilació Tòrax. Primera sessió per 58 €