ELS NOSTRES CLIENTS

"Ya hace algunos años que trabajo con Riba Grup y estoy muy contenta, pues es una empresa muy seria y cumplidora."

Andrea Coquette

"A Barbany Art fa ja deu anys que compartim relació laboral amb Riba Grup. Col·laborant junts durant aquests anys hem aconseguit resultats més que satisfactoris i, gràcies a la presència de fotodepilació al nostre centre, ser reconeguts a escala professional i per l’eficàcia notòria dintre del nostre sector. No tan sols estem enterament satisfets del seu servei, sinó que, a més, esperem que en temps pròxims puguem seguir com fins ara treballant junts i assolir els objectius plegats. Gràcies RIBA!"

Laura Barbany

"Estem molt satisfets de poder oferir al nostre centre d'estètica i teràpies naturals D9 Àgora, els serveis d'IPL Riba. Obtenim excel·lents resultats i comptem amb el seu suport professional en tot moment. Salutacions..."

Ana Fernández

ÚLTIMES NOTÍCIES

Fotorejoveniment (Taques)

Com ha defensa dels raig que rebem constantment ment UVB,UVA i IR, la nostra pell té un sistema natural que es la pigmentació. Pero aquest no es su?cient ja que l’edat, el sol, alguns medicaments, la predisposición genètica i els desajust hormonals poden alterar la producción natural de la melanina (pigment de color negre o marró que es troba en algunes cel.lules de la epidermis i dermis) encarregada de donar la coloració a la pell. Provocant així lesions tant de hyperpigmentació (taques) com hipopigmentació, que sobretot afectent a les zones fotoexposades com la cara, escot i mans.

Mujer con manchas de la piel facial, antes del tratamiento Mujer sin manchas de la piel facial, después del tratamiento

 

Nosaltres com a profesionals de l’estetica només tractarem les hyperpigmentacions. El millor tractament es en primer lloc evitar l’exposició solar i després farem servir diferents tècniques despigmentants: peelings, IPL i un programa cosmètic tant a cabina com a domicili.

Depenent de la profunditat de la taca necesitarem entra una i sis sessions, el pla del tractament serà personalitzat.

L’exit del tractament dependrà de cada tipus de pell, de que el client segueixi al peu de la lletra els consells del professional i sobretot de la protecció enfront a les radiacions solars. Tenint en compte que no es pot pendre el sol durant aquest tractament ni un mes després. El client per diferents motius ha d’esser concient que una part important del resultat està a les seves mans.

Tinguem en compte que tant les taques com el fotoenvelliment el provoquen les exposicions solars brusques i intenses, o b les que han sigut de manera repetitiva al llar de la vida, ja que aquestes exposicions són acumulatives la pell es una Guardiola, te memoria.

 
Promoció Depilació IPL home, espatlles i omòplats per 68€ primera sessió
Promoció Depilació Tòrax. Primera sessió per 58 €