ELS NOSTRES CLIENTS

"Ya hace algunos años que trabajo con Riba Grup y estoy muy contenta, pues es una empresa muy seria y cumplidora."

Andrea Coquette

"A Barbany Art fa ja deu anys que compartim relació laboral amb Riba Grup. Col·laborant junts durant aquests anys hem aconseguit resultats més que satisfactoris i, gràcies a la presència de fotodepilació al nostre centre, ser reconeguts a escala professional i per l’eficàcia notòria dintre del nostre sector. No tan sols estem enterament satisfets del seu servei, sinó que, a més, esperem que en temps pròxims puguem seguir com fins ara treballant junts i assolir els objectius plegats. Gràcies RIBA!"

Laura Barbany

"Estem molt satisfets de poder oferir al nostre centre d'estètica i teràpies naturals D9 Àgora, els serveis d'IPL Riba. Obtenim excel·lents resultats i comptem amb el seu suport professional en tot moment. Salutacions..."

Ana Fernández

ÚLTIMES NOTÍCIES

La finalitat de l’empresa és llogar els serveis de plataforma IPL a tercers, ja siguin centres mèdics generals, centres mèdic-estètics, esteticistes… això implica:

Ampliar el teu negoci oferint un servei global de plataforma IPL

Nosaltres ens cuidem de tot, tu només has de deixar-nos un espai, uns dies i podras oferir nous serveis als teus clients. D’aquesta manera fidelitzaràs i augmentaràs clientela. Els teus beneficis creixerán en rentabilitat i sense complicacions. Amplia la informació en Fotodepilació, Fotorejuveniment i Factors de Creixement Plaquetari.

 

Venda directa de cosmètics, fungibles i maquinària.

El nostre ampli catàleg ofereix productes innovadors. Volem que coneguis les últimes novetats, els seus aventatges, que puguis comparar-los. Aprofita les nostres promocions, ofertes y el nostre filtre de preus segons unitats de producte. Oferim preus molt competitius gràcies a la nostre dilatada experiencia i contacte amb els majors distribuidors i fabricants.

 
Canvi de preus automàtica en tots els productes segons unitats (per defecte preu unitari)
 

Assessorament sobre tractaments estètics de la pell per a professionals

Ens ajustem a les teves necessitats particulars, aconsellem quina és la millor solució per a tu, la millor maquinària, els tractaments més interessants... Resolem qualsevol dubte sobre tractaments, productes o tot allò que un client o tu mateix pots demanar.

 

Riba Grup, garantitza uns beneficis i rendibilitat des del primer dia, sense preocupacions per part del client, així com la professionalitat del personal, responsabilitat civil, etc.

 

El nostre objectiu es donar un servei integral al professionals del sector. Desde la aquinària, els productes fungibles necessaris com a professionals altament qualificats per a poder donar un servei de qualitat al teu negoci.

 
Registra’t per poder gaudir de totes les ofertes úniques i comprar els nostres productes al major, al millor preu.
 
Promoció Professional Excel, cinc productes a preus irrepetibles
Promoció octubre 2013. Fotodepilació Facial Complet. Una sessió per només 39€. Un tractament amb alta demanda per part del client.