ELS NOSTRES CLIENTS

"Ya hace algunos años que trabajo con Riba Grup y estoy muy contenta, pues es una empresa muy seria y cumplidora."

Andrea Coquette

"A Barbany Art fa ja deu anys que compartim relació laboral amb Riba Grup. Col·laborant junts durant aquests anys hem aconseguit resultats més que satisfactoris i, gràcies a la presència de fotodepilació al nostre centre, ser reconeguts a escala professional i per l’eficàcia notòria dintre del nostre sector. No tan sols estem enterament satisfets del seu servei, sinó que, a més, esperem que en temps pròxims puguem seguir com fins ara treballant junts i assolir els objectius plegats. Gràcies RIBA!"

Laura Barbany

"Estem molt satisfets de poder oferir al nostre centre d'estètica i teràpies naturals D9 Àgora, els serveis d'IPL Riba. Obtenim excel·lents resultats i comptem amb el seu suport professional en tot moment. Salutacions..."

Ana Fernández

ÚLTIMES NOTÍCIES

Condicions generals

Les presents condicions generals, regularan les relacions entre Xaelai estetic grup S.L. amb domicili social al carrer Son Molas 2B, 17255 Begur, Girona i amb NIF B64474448, nom comercial Riba Grup (en endavant RG), i els usuaris que facin servir la plana web www.riba-grup.com i els seus enllaços de botiga virtual.

La utilització de la plana web de RG, així com l'adquisició dels productes que s'hi poden oferir, suposen l'acceptació com a usuari, sense reserves de cap mena, les presents Condicions Generals de Contractació.

RG podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís les presents Condicions Generals de Contractació, mitjançant la publicació de dites modificacions a la seva plana web.

A la plana web de RG apareixeran els productes ofertats, així com les seves característiques, preus i despeses de lliurament. Els preus indicats en pantalla són indicats en euros i no inclou el IVA vigent en el moment de la compra, així com qualsevol impost que fos d'aplicació, a més a més dels de transport, i seran els vigents (excepte en cas d'error tipogràfic).

Per a l'adquisició dels productes ofertats a la plana web de RG, es sol·licitarà a l'usuari que segueixi les instruccions que oportunament s'aniran indicant, i serà condició indispensable que sigui més gran de 18 anys.

L'usuari podrà procedir a realitzar la compra mitjançant la selecció dels productes que desitgi i que passaran a la cistella, segons les indicacions i condicions recollides a les diferents pantalles de la botiga virtual de RG. En els procés final de compra es demanarà l'acceptació per part de l'usuari de la comanda continguda en la cistella de la compra amb els productes que hagi seleccionat, i en cas afirmatiu s'entendrà que l'usuari accepta les presents Condicions Generals de Contractació. La compra s'entendrà efectuada al domicili social de RG.

El pagament dels productes adquirits pels usuaris es podrà fer mitjançant targeta de crèdit o qualsevol altre sistema que oportunament es faciliti a través de la botiga virtual,  a nom de RG, i sempre seguint les instruccions que per a tal finalitat apareguin a les pantalles de la botiga virtual de RG. La botiga virtual de RG està adscrita a la passarel·la de pagament de comerç electrònic de PayPal.Totes les dades proporcionades en aquest sentit són encriptades sota el protocol SSL (Secure Socket Layers) per garantir la màxima seguretat de la transacció electrònica.

Tots els preus mostrats a aquesta web no inclouen IVA, ni inclouen el transport del producte fins al client.

Els ports van inclosos si la comanda és superior a 150 euros.

El temps aproximat de l'enviament serà d'un dia hàbil depenent del producte comprat.

Tots els preus són unitaris, corresponen a un únic producte tot i que n'apareguin varis en una mateixa fotografia.

En el suposat cas que el mateix producte pogués tenir preus diferents, és degut a que s'està actualitzant. Si es donés la possibilitat, valdria el de major valor. Disculpin les molèsties. Gràcies, la direcció de Riba Grup.

El temps aproximat de l'enviament dels productes comprats per l'usuari dins la península, és aproximadament de 5 dies (depenent del producte adquirit) a partir de l'acceptació del pagament estigui confirmada descomptant dissabtes i festius. No s'efectuaran lliuraments en apartats de correu ni en locutoris. Les despeses d'enviament dels productes no estan inclosos en el preu final, així com tampoc l'iva. Aquestes despeses són GRATUÏTES per compres a partir de 150 euros .

En cas de que l'usuari no estigui present en les hores sol·licitades a la web i confirmades via mail per la empresa de transports en dues ocasions, el paquet serà retornat a RG. En aquest cas, l'usuari es farà càrrec de les despeses ocasionades del nou enviament.

Garantia de producte

La garantía dels nostres productes, és la otorgada per la comunitat europea i la de cada proveïdor en particular. Les despeses de transport no estàn incloses a la garantía, tant d’anada com de tornada del producte a reparar, el comprador l’enviarà a la direcció indicada pel fabricant. Riba Grup no es responsabilitza pel temps que demori la reparació, ni té l’obligació de deixar un article de substitució mentre dura la mateixa. La garantía no cobreix el mal ús del producte.

Garantia per transport

Si el client retira la mercaderia, des de el nostre magatzem, o des d'on sigui indicat, totes les ruptures ocasionades durant el viatge o la seva instal·lació, corren sota la seva responsabilitat.

Si la mercaderia viatja amb l'agència escollida per RIBA GRUP, pagarà el transport el client o la nostra empresa, és obligació de qui rep la mateixa, firmar l'albarà amb la quantitat de paquets rebuts, l'hora de recepció, i si alguna cosa a la vista, arribés trencat indicar-ho i escriure: PENDENT DE REVISIÓ. Des del moment es compta amb un plaç de 24 hores hàbils per a la revisió de la mateixa i comprovar que no existeixi cap faltant, ni ruptures. En cas d'alguna incidència i dins del plaç establert, el comprador ens ho ha de comunicar per correu electrònic de la mateixa, i en cas de ruptura adjuntar al correu electrònic, una fotografia, per tal de poder reclamar-ho a la asseguradora de l'agència. Un cop passat aquest plaç, l'asseguradora no se'n fa el càrrec, i és el client qui ha de pagar la reposició de la peça sinistrada, més els ports corresponents.

RIBA GRUP, no es responsabilitza pel temps que demori el pagament de l'asseguradora, ni pel temps que demori en fabricar-se la peça a substituir. Davant qualsevol reclamació, per via judicial, la mateixa s'haurà d'efectuar els jutjats de Girona, província de Girona, Espanya. Aquestes condicions podran ser variades en qualsevol moment, sense haver de notificar-ho a cap client i sempre estaran actualitzades a la nostra pàgina web, www.riba-grup.com

Normes d'enviament

Un cop finalitzada la compra rebràs un mail de conformitat. A partir d'aleshores, sempre que tinguem totes les dades correctes, en un termini aproximat d'un dia hàbil t'arribarà la teva comanda a la direcció que hagis facilitat dins la Península Ibèrica.

És molt important facilitar un telèfon de contacte per que l'empresa de transports pugui concretar l'hora d'arribada a destí.

Protecció Intel·lectual

Aquest lloc Web està protegit per l'actual Llei de protecció Intel·lectual. Totes les imatges, tarifes i informacions són propietat de Riba Grup o cedides pels seus proveïdors (Exel, Quinton, Sorisa...). No està permet utilitzar aquests materials amb objectius comercials o publicitaris. La seva utilització serà denunciada i pot recaure en un delicte penat segons la llei.

Base de dades

RG us informa de la existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creats en base a les dades facilitades pels diferents usuaris registrats en fer ús de la botiga virtual, per a ús exclusiu de RG, i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de donar viabilitat al subministrament de les mercaderies sol·licitades pels compradors i a la transacció electrònica per fer efectiu el pagament de les comandes. També podrà ser utilitzat per informar de la comercialització dels productes oferts a la botiga virtual, en especial als relatius a la identificació del comprador, així com a accions promocionals i publicitàries que puguin ser del seu interès. L'usuari accepta expressament la inclusió de les seves dades personals en aquest fitxer.

L'usuari podrà fer ús dels seus drets reconeguts a la Llei Orgànica 15/1999 sobre protecció de dades de caràcter personal, i en particular els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de dades i oposició, si fos pertinent, així com la revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades, fent-ho saber a RG ja sigui per carta a l'adreça social de RG, o per correu electrònic a info@riba-grup.com

RG es compromet a respectar la confidencialitat de les dades contingudes en el fitxer i a fer-los servir d'acord a les finalitats del fitxer, adoptant les mesures de seguretat per a evitar la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

Per a qualsevol comunicació que sigui precís entre RG i els usuaris, aquests s'hauran d'adreçar al nostre servei d'atenció als clients a l'adreça electrònica info@riba-grup.com, o mitjançant correu ordinari a RG, carrer Son Molas 2B, 17255 Begur, Girona.

En el cas de que es produeixi qualsevol discrepància o reclamació entre els clients i RG, ambdues parts es comprometen a negociar de bona fe per tal de resoldre el conflicte generat, i en el cas de que no pogués ser així, les parts renuncien expressament a llur fur i es sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Protecció de transacció econòmica

El pagament dels productes adquirits pels usuaris es podrà fer mitjançant targeta de crèdit o qualsevol altre sistema que oportunament es faciliti a través de la botiga virtual,  a nom de RG, i sempre seguint les instruccions que per a tal finalitat apareguin a les pantalles de la botiga virtual de RG. La botiga virtual de RG està adscrita a la passarel·la de pagament de comerç electrònic de PayPal. Totes les dades proporcionades en aquest sentit són encriptades sota el protocol SSL (Secure Socket Layers) per garantir la màxima seguretat de la transacció electrònica.

Aquest lloc Web de Riba Grup està adherida a Confiança Online i segueix el Codi Ètic de la associació. Aquesta associació neix amb vocació de projecte integral i amb l'objectiu de coordinar les voluntats del major nombre d'instàncies professionals dedicades a la realització, el foment i la defensa del desenvolupament de la publicitat i el comerç en els nous mitjans.

Abasta tant les comunicacions comercials com els aspectes contractuals derivats de les transaccions comercials que les empreses realitzin amb les persones consumidores a través d'internet i d'altres mitjans electrònics i interactius.

La protecció de dades personals també s'inclou en l'àmbit de regulació material del Codi i del sistema d'autoregulació de Confiança Online, ja que és una àrea que requereix d'una salvaguarda adequada en el desenvolupament tant d'activitats publicitàries com de transaccions contractuals amb les persones consumidores.

D'altra banda, també centra l'atenció en la protecció dels menors i dels adolescents, així com en aspectes d'accessibilitat, usabilitat i seguretat.

Per qualsevol dubte contacte amb nosaltres

info@riba-grup.com
+34 639 779 289

O a través de les xarxes socials