Protecció Intel·lectual

Aquest lloc Web està protegit per l'actual Llei de protecció Intel·lectual. Totes les imatges, tarifes i informacions són propietat de Riba Grup o cedides pels seus proveïdors (Exel, Quinton, Sorisa...). No està permet utilitzar aquests materials amb objectius comercials o publicitaris. La seva utilització serà denunciada i pot recaure en un delicte penat segons la llei.

Condicions de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer de titularitat de Riba Gruo (titular de www.riba-grup.com). La finalitat és la gestió de clients i la seva participació en campanyes publicitàries.

Riba Grup es compromet a respectar la confidencialitat de les dades contingudes en el fitxer i a fer-los servir d'acord a les finalitats del fitxer, adoptant les mesures de seguretat per a evitar la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

Si vol exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació pot dirigir-se a l'adreça: Carrer Son Molas 2B, 17255 Begur, Girona. O per mail a info@riba-grup.com.

Per qualsevol dubte contacte amb nosaltres

info@riba-grup.com
+34 639 799 289

O a través de les xarxes socials