ELS NOSTRES CLIENTS

"Ya hace algunos años que trabajo con Riba Grup y estoy muy contenta, pues es una empresa muy seria y cumplidora."

Andrea Coquette

"A Barbany Art fa ja deu anys que compartim relació laboral amb Riba Grup. Col·laborant junts durant aquests anys hem aconseguit resultats més que satisfactoris i, gràcies a la presència de fotodepilació al nostre centre, ser reconeguts a escala professional i per l’eficàcia notòria dintre del nostre sector. No tan sols estem enterament satisfets del seu servei, sinó que, a més, esperem que en temps pròxims puguem seguir com fins ara treballant junts i assolir els objectius plegats. Gràcies RIBA!"

Laura Barbany

"Estem molt satisfets de poder oferir al nostre centre d'estètica i teràpies naturals D9 Àgora, els serveis d'IPL Riba. Obtenim excel·lents resultats i comptem amb el seu suport professional en tot moment. Salutacions..."

Ana Fernández

ÚLTIMES NOTÍCIES

Presentació

Riba Grup comença a caminar l’any 2005. La finalitat de l’empresa és llogar els serveis de plataforma IPL en fotodepilació a tercers, ja siguin centres mèdics generals, centres mèdicestètics, esteticistes...

L’objectiu és que els nostres clients puguin oferir aquest tipus de servei de forma integrada en els seus negocis. D’aquesta manera, els permetrà ampliar opcions de negoci donat que és un servei a l’alça pel que fa la demanda dels usuaris i que actualment està plenament instaurat.

Gràcies a la confiança i a la bona acollida dels nostres clients, vaig decidir diversiFIcar el negoci i comercialitzar productes, maquinària, material d’un sol ús i assessorament, cosa que ha permès diferenciar el negoci dels nostres clients, tant pel que fa la formació i la qualitat del servei que ofereixo amb un reconeixement del sector tant nacional com internacional. Les nostres marques de prestigi són: Eurogine, Laboratoris Quinton, Prodermica, Sorisa i Bioexel, entre d’altres i amb el suport de grans professionals del sector que ens avalen.

Riba Grup, garantitza uns beneFIcis i rendibilitat des del primer dia, sense preocupacions per part del client, així com la professionalitat del personal, responsabilitat civil...

Filosofia

La filosofia de l’empresa és qualitat i competitivitat dins del nostre sector, tenint com a finalitat, la comoditat dels nostres clients mitjançant el tracte personalitzat i la motivació, i sempre tenint en compte allò en el que Riba Grup és capdavantera: assesorament, venda i formació empresarial, de màrqueting i oferint xerrades d’interès per als nostres clients on la participació de ponents i d’assistens són primordials, perquè per a Riba Grup, cada client és especial.

Bio Elisenda Riba

Elisenda Riba

Sóc la màxima responsable de Riba Grup. La meva dinàmica, caràcter i experiència són la clau de l’èxit, tant de la seu negoci com de les empreses a qui dona servei.

Sóc eficaç, tenaç, espontanea, divertida i una bona companya. Fa més de 15 anys que em dedico a l'estètica facial i corporal. Col.laboro amb centres mèdics, centres d'estètica i làser IPL, en assessoramet cosmètic i en la realització de tallers.

 

 

Personal

El personal que t’ofereix Riba Grup són professionals que fan reciclatges constants, propers i amb una acurada formació dins l’àmbit sanitari i en el seu camp d’especialització, ja siguin DIU, auxiliars, fisioterapeutes… Som una petita família on cadascú aporta el seu gra de sorra i cada client és per a nosaltres especial i únic.

 
Laura Caballero Laura Caballero
Anna Esteba Anna Esteba
Catarina Frias Catarina Frias
Aina Rebasseda, professional de Riba GrupAina Rebasseda