Cuida't la pell a l'hivern

Publicat a 18/01/2016

  • Cuida't la pell a l'hivern

Cuida't la pell a l'hivern...

Durant l’hivern la pell també necessita que tinguem cura d’ella, com qualsevol altre època de l’any, doncs encara que anem tapats, el vent, fred, calefacció….. fan que la nostre pell en pateixi les conseqüències. 

L’hidratació de la pell en el cos, i,  a la cara és imprescindible.

Posarem  especial atenció als llavis, aquests són una zona molt sensible al fred i al vent,per això recomano l’ ” Elixir contorn de llavis i ulls”  de la casa Aureuslab (cosmètica vegana), que ens mantindran sempre a punt aquestes zones, és un bàsic dins la nostre bossa.


No oblidarem tampoc el facial,  protegir-lo del sol, doncs com ja sabeu aquesta  protecció  és molt important per tal de retresar l’envelliment cutani (taques, arrugues….). En aquesta estació cal posar-hi especial cura, doncs tant si fa sol com si no, els raigs solars ens afecten igual, però nosaltres no en som tan conscients degut al fred, que fa que moltes vegades no notem la seva incidència sobre la pell. Per altre banda és l’època ideal per fer els tractament de “fotorejuveniment” doncs encara que hem dit que el sol ens afecta, nosaltres no el prenem d’una manera tant directe, sinó que ens toca indirectament al anar per el carrer, les hores de sol son menors….. per tant ja que ens protegim del sol i aquest te una incidència menor sobre el cutis, aprofitarem per treure aquelles possibles taques que ens siguin incipients, aquelles que ja les tenim permanents (per tal d’aclarir-les), i, ajudar a la pell a regenerar-se; provocant amb el fotorejuveniment amb IPL l’estimulació del col.lagen i elastina, bàsics per el manteniment i prevenció de l’envelliment. Si optem per aquest tractament, l’hidratació de la pell i els tractaments professionals a cabina  com a domicili són imprescindibles per un resultat òptim.


COMENTARIS

Encara no hi ha comentaris de cap usuari

Afegir un comentari