Tot el que cal saber sobre el FOTOREJOVENIMENT

Publicat a 11/11/2014

  • Tot el que cal saber sobre el FOTOREJOVENIMENT

El tractament de fotorejoveniment descriu la millora simultània de diversos canvis epidèrmics relacionats amb l’envelliment, com són l’exposició solar, l’hàbit del tabac, l’ herència....

L’envelliment cutani intrínsec es refereix als canvis estructurals que són independents de les influències del medi ambient.  Per tant, les lesions pigmentades, les arrugues i les lesions vasculars son una conseqüència  de les tres expressions de la pell envellida.

És a partir dels 30 anys que ja comença a haver-hi els primers símptomes de l’envelliment, i apareixen arrugues producte de la disminució de l’elasticitat de la pell facial i l’ alentiment de la regeneració del col·lagen i l’ elastina, També poden començar a sortir les primeres taques, el grau del mal provocat per l’exposició solar és proporcional a la quantitat d’exposició que hem rebut, de manera que, quan un envelleix: la cara, el coll, l’escot i les mans son les mes propenses al fotoenvelliment.

El nom de fotorejoveniment com ja hem dit, descriu la millora simultània dels diversos canvis epidèrmics relacionats amb l’envelliment.

Amb el nostre tractament aconseguiran una millora en la regeneració  de col·lagen i l’ elastina, augment de l’espessor dèrmic (atenuació d’arrugues), de l’elasticitat de la pell facial i reducció de la hiperpigmentació, aconseguint una notable il·luminació i textura de la pell, per tant és recomanable fer entre tres i quatre sessions quan estem parlant de tractaments incloent-hi unes sessions d’ hidratació. El tractament de rejoveniment de la pell amb IPL presenta diversos avantatges: el  temps de recuperació es mínim i ràpid, sense complicacions i sense que interfereixi en l’ estil de vida del pacient.

COMENTARIS

Encara no hi ha comentaris de cap usuari

Afegir un comentari